fbpx
Menu

Udvikling af website

Lever dit website op til nutiden krav? Vi har flere års erfaring med udarbejdelse af moderniseret webdesigns for både små og store virksomheder.

Vi har leveret løsninger til alt fra små start-ups virksomheder til større virksomheder med omsætning på et trecifret million beløb. Vi er fleksible og imødekommer alle vores kunder i øjenhøjde.

Skal du have ny hjemmeside?

Skal din virksomhed have en ny hjemmeside? Hos Rocket er vi eksperter i udvikling af websites. Vi tilbyder alt fra skræddersyet løsninger til customized temaer. Vi rådgiver dig i hvilket CMS system der er relevant og bedst for dig og din virksomhed. På den måde opnår du det bedste resultat. Du kan med andre ord læne dig godt tilbage og regne med at du får en hjemmeside med de nyeste teknologier og features i et brugervenligt design som tager brugeroplevelsen til et nyt level.

Fortæl os om dine ideer

Modernificering af dit website

Lever dit nuværende website op til nutidens krav og får du udnyttet de teknologiske features som er til rådighed. Mange virksomheder har ikke pivoteret optimerering af deres website, og det koster dem dyrt. Vidste du f.eks. at hvis dit website ikke er mobiloptimeret, kan google finde på at fjerne din virksomheds placering og dermed kan dine kunder ikke finde dig online?

Hos Rocket har vi mange års erfaring med udvikling af websites. Vi ved hvad der fungerer og hvilket features dit website skal have for at være up to date.

Få en gratis analyse af dit website

Hvorfor vi hos Rocket skal stå for udvikling af din nye hjemmeside

Skræddersyet design

Vi kan lave din hjemmeside fra bunden af, hvilket betyder at du kan få den lige som du ønsker.

Modernificering af website

Redesigning af dit nuværende website, så det får integreret nutidens nyeste teknologier og bliver up to date igen.

Brugervenlig hjemmeside

Skulle der være ændringer i hjemmesiden efterfølgende, kan du nemt selv ændre i den uden at have erfaringer inden for IT

Efterfølgende support

Rocket vi altid være til rådighed med support selvom hjemmesiden er færdig og udviklet. Vi ønsker den bedste oplevelse for vores kunder.

Nyeste features

Vi integrerer de nyeste features og teknologier når vi laver hjemmeside, så du kan være sikker på, at din hjemmeside er 100% up to date ved overdragelsen.

Ingen ekstra omkostninger

Vi vil gøre op med udviklingshuse med uigennemsigtige priser og ekstra gebyrer. Hos Rocket er det fast pris og vi bliver ved til du er tilfreds.

Vi er stolte over vores cases

Se hvilke resultater vi har opnået for andre virksomheder under vores cases.

Vi sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed

Skriv til os og hør hvordan vi kan hjælpe dig med udvikling af ny hjemmeside

Hvad vores kunder siger