fbpx
Menu

Social Media Marketing

Gennem mange års arbejde med Social Media Marketing (SSM), kan vi godt tillade, at kalde os specialister indenfor området. Kort og simpelt, vi ved hvad der virker.

Social media marketing, Digital strategi, Webudvikling

Flere kunder

Vi finder din direkte målgruppe som klikker på købsknappen og bliver kunder via de mest effektive online værktøjer.

Effektiv markedsføring

Vi splittester alle dine annoncer og finder ud af hvilke som performer bedst. Dermed ved vi også hvordan du får mest ud af dine markedsføringkroner.

Større opmærksomhed online

Vi hjælper dig med at gøre dine kunder opmærksom på din tilgængelighed og på den måde øger kendskabsgraden til dit brand.

Annoncering der skaber resultater

Vi hjælper virksomheder med at skabe resulater på sociale medier som giver mening. Vi har brugt flere hundredetusinde kroner på annoncering via sociale medier. Det har givet os en masse brugbar erfaring. Vi ved hvad der virker og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Annoncering via de sociale medier kan hurtigt virke uoverskueligt. Der udkommer hele tiden nye features, som man skal forholde sig til mm. Hos Rocket er vi specialister i disse features. Vi arbejder med dem hver dag og ved præcis hvordan de skal benyttes for at skabe mest værdi. Slip hovedpinen og lad os om din annoncering. Så kan du bruge tiden der hvor du kan give din virksomhed værdi.

Skal vi markedsføre din virksomhed på

Sociale medier som Facebook, Instagram, Snapchat, Linkedin er i stigende grad blevet effektive platforme for virksomheder til, at øge interaktionen med deres målgruppe og potentielle kunder online. Med andre ord er det et must for din virksomheden, at være synlig på disse platforme. Det kræver dog, at din markedføring er velovervejet, målrettet og relevant. De sociale medier har åbnet op for en helt ny verden af markedsføring muligheder og det kan hurtigt virke uoverskueligt.

Hos Rocket er vi specialister i netop disse muligheder og vi hjælper dig med at lave annoncer som skaber relationer, opmærksomhed omkring dit brand og samtidig giver værdi med målgruppen og dine potentielle kunder.

Lad os tage en snak!

Vores fremgangsmåde

Strategi + Målsætning

Vi definerer i samarbejde nogen mål for jeres virksomhed. Vi tager en snak om jeres virksomhed, jeres ydelse og jeres kunder for, at få en bedre forståelse for hvem i er og hvilken værdi i skaber.

Eksekvering

Ud fra den planlagte strategi og målsætning eksekverer vi. Vi oprettet målgrupper, udarbejder grafisk indhold, tekster og sætter den tekniske del af annonceringen korrekt op, så vi har mulighed for at måle på den data vi får.

Optimering

Vi optimere hele tiden på annonceindholdet, så vi er sikre på, at levere det mest relevante content til din målgruppe og dermed opnå de bedste resultater på vegne af jeres virksomhed.

Rapportering

Du vil løbende modtage rapportering fra os, så du hele tiden er med på sidelinje og kan se hvordan dit budget bliver brugt og hvordan annonceringen udvikler sig.

Lad os tage en snak!

Gennem tiden har vi hjulpet alt fra store cooperate virksomheder til mindre start-ups. Vi går meget op i, at møde og forstå vores kunder i øjenhøjde, da vi tror på, at det skaber de bedste resultater på den lange bane.

Fortæl os om dit projekt
2.07 milliader aktive brugere anvender Facebook hver måned
800 millioner aktive brugere på Instagram
75% har lavet et købt efter de så en annonce på sociale medier
80% af tiden på sociale medier via på mobilen

Vi er stolte af vores cases

Vi hjælper virksomheder med at skabe resultater, skal vi også hjælpe din?

Skal vi hjælpe dig med Social Media Marketing?

Lad os hjælpe med at få din forretning online og skabe vækst

Hvad vores kunder siger