fbpx
Menu

Tilbudibyen er blandt Danmarks største dealsites. De udbyder tilbud på forskellige oplevelser – restaurantbesøg og wellnessoplevelser hovedsageligt i København, men også i Odense og Århus. Virksomheden blev stiftet i 2011 og har derfor mange års erfaring indenfor forskellige online markedsførings platforme. Vi havde altså at gøre med en større virksomhed med mange års erfaring, som ønskede at løfte forretning yderligere trods stor succes gennem eksisterende markedsførings tiltag.

Kunde Tilbud i Byen
Facebook annoncering Full funnel annoncering

Opgaven

Tilbudibyen ønskede at skabe mere omsætning via social media marketing. De havde tidligere selv varetaget annoncering, men manglede kompetencer til at tage annonceringen til et nyt level. De kontaktede derfor Rocket Online, som skulle hjælpe dem med at rette deres nuværende annoncering til og løfte niveauet til et højere level.

Udfordringen

Tilbudibyen's primære udfordring var, at tage deres Facebook og Instagram annoncering et til nyt level. De havde på daværende tidspunkt nåede deres interne potientiale, men manglede kompentencer til, at tage det videre.

Løsningen

Rocket Online udarbejde sammen med Tilbudibyen en ny full-funnel startegi for hele deres social media annonceringen. Som følge af strategien steg antallet af ordre med 95,4% samtidige med at CPA faldt 40,6%. Det er et resultat vi er stolte af her hos Rocket Online.

Magnus Neble

Magnus Neble

Stifter & indehaver

Skal vi hjælpe din virksomhed?

+45 28 92 32 75
Magnus@rocketonline.dk

Share this project: