fbpx
Menu

Facebook Annoncering

Vi er specialister i Facebook annoncering. Vi ved hvilke muligheder Facebook giver og hvordan din virksomhed udnytter dem bedst, og dermed opnår de mål der sættes.

Lad os tage en snak

Udfordringen

Nonfashion ønskede at ekspandere deres forretning til det tyske marked. Deres udfordring var hvordan de skulle ramme den rigtige målgruppe og skabe trafik til deres hjemmeside.

Ved brug af Facebook annoncering og deres annonceværktøjer, kunne Rocket analysere sig frem til det mest effektive segment ved hjælp af b.la. A/B testing.

Vi hjalp kunden med at producere content til annonceringen i form af videoer, så vi havde det helt rigtige materiale til udarbejdelse af annoncerne.

Kunde Nonfashion
Annonceværktøj Facebook – Videovisninger
Facebook annoncering
4.3 mio i reach
3.2 mio. visninger
22x ROI

Resultatet

Efter forskellige tests og optimeringer, opnåede Nonfashion en CPM på 10 DKK. Nåede ud til ca. 4,3 mio. mennekser i deres målgruppe med ca. 3,2 mio. videovisninger og en return on investment (ROI) på 22x.

Løsningen

Hos Rocket benyttede vi os af vores viden indenfor Facebook annoncering, til at kortlægge den helt rigtige målgruppe, teste annonceplaceringer og udarbejde det rigtige content, så vi med sikkerhed kunne opnå størst muligt afkast for kunden.

Se hvordan vi kan hjælpe din virksomhed her: Social media marketing

Share this project: