fbpx
Menu
Ny hjemmeside

Ny Hjemmeside

Din hjemmeside er din virksomheds online indentitet. Det er her dine kunder får deres første håndsindtyrk af din virksomhed. Hos Rocket hjælper vi dig med at fremhæve jeres kerneværdier og præsentere din virksomheds online identitet på den mest professionelle måde.

Udfordring

Bodyway skulle have lavet et nyt design til deres hjemmeside. De ønskede en side som var brugervenlig, overskuelig og med fokus på at få øde deres konventering. Derudover skulle de udvide deres side fra at sælge et produkt, til at have et større varesortiment.

Kunde Bodyway
CMS Shopify
Kategori Webshop
Brugervenligt design
Konveteringsoptimeret
CTA-optimeret
Responsiv design
SEO Optimeret
Hurtig loadhastighed

Resultatet

Bodyway fik en ny online indentitet med deres nye webshop. På hjemmesiden havde vi fokus på brugervenlighed, call-to-action og deres kerneværdier. Siden er bygget op i CMS-systemet Shopify, som gør det nemt og enkelt for kunden, at navigere rundt i ordresystemer, opdatere produktsiden og overordnet holde siden up-to-date.

Nyt moderne layout

I samarbejde med Bodyway fik vi kortlagt hvilke mål deres webshop skulle opfylde, samt hvilket CMS-system de ønskede deres shop udviklet i. Det nye website design tager afsæt i de nyeste trends inden for digitalt design som giver dig som gæst, et klart overblik over sidens produkter, features og kerneværdier.

2% stigning i konverteringer
16% længere besøgstid
8% lavere boucerate

Share this project: