fbpx
Menu

Konverteringsoptimering

Optimering af dit website og salgsmateriale mm.

Konverterer dit website?

Er dit website konverteringsoptimering og har du styr på konverteringsraten? Konverteringsraten på dit website kan have en vanvittigt stor effekt på om din virksomhed får succes eller ej. Hvis du driver en webshop, er det især et emne du ikke kan komme udenom. Konverteringsraten på en webshop bliver beregnet udfra antallet af besøgende der køber noget i din shop. Hvis du har 100 besøgende og 2 af dem køber har du en konverteringsrate på 2%.
Designet af dit website kan have en afgørende rolle på hvordan din konverteringsrate er. Er dit website brugervenligt med flotte grafiske billede og fokus på call-to-action (CTA), kan du typisk opnå en højere konverteringsrate.

Hos Rocket hjælper vi din virksomhed med konverteringsoptimering, så dit website opnår flest mulige konverteringer og dermed mest mulig succes.

Gratis vurdering af dit website

8 parametre som kan hæve din konvertingsrate:

Brugervenlighed

Hvor brugervenlig er dit website? Er dine features placeret hvor man forventer dem at være. Det er vigtigt, at dine kunder nemt kan finde rundt på dit website.

Hurtig loadhastighed

Hvor hurtigt loades dit website? Hvis din loadhastighed er langsom er dine besøgende tilbøjelige til at forlade dit site, inden de overhovedet har set hvad du tilbyder.

Gode produktbilleder

Det er vigtigt med skarpe og gode produktbilleder, så dine besøgende får det bedst mulige indtryk af dine produkter. Husk at du også er i konkurrence med fysisk butikker.

Fokus på call-to-action (CTA)

Har du call-to-action på din side. Ved dine kunder hvad du vil have dem til. Mange gange kan det være en fordel at understrege det overfor sine besøgende.

Live Chat

Live chat på dit website giver din besøgnede mulighed for at få besvaret deres spørgsmål om f.eks størrelse eller levering, nemt og hurtigt, hvilket kan være en stor fordel, hvis de skal konvertere.

Brug af social proof

Social proof har en stor indflydelse på forbrugernes købsbeslutning, og derfor kan det være fordelagtigt at fremvise informationer, som antallet af likes på sociale medier, og anmeldelser.

Modtag en gratis e-bog om hvordan du kan opnå en bedre konverteringsrate

Vi optimerer dit website

Hos Rocket hjælper vi din virksomhed med at opnå den højst mulige konverteringsrate, så du får meget muligt ud af dine besøgende. En forskel på et par procenter i din konvertingsrate kan betyde alverden for din virksomheds succes. Vi har udviklet adskille lige website med fokus på konverteringsoptimering, hvilket du kan læse mere om under “udvikling af website“.

Parametre som påvirker din konvertingsrate:

Ja tak, jeg vil gerne have en gratis analyse af mit website

Vi er stolte af vores cases

Vi har hjulpet flere virksomheder med at opnå bedre resultater, skal vi også hjælpe dig?

Lad os hjælpe dig med at optimere din konverteringsrate

Vi har gjort det før og ved derfor hvad der virker.

Hvad vores kunder siger