fbpx
Menu

Boyesgade 5, 1622 København V

+45 28 92 32 75

Gennemsnitlig svartid: 24 minutter

Rocket Online er et Social Media Marketing Bureau

Vores mission er at skabe værdi hos vores kunder igennem digitale salgskanaler. Som følge af den teknologiske udvikling, tror vi på at det er alt afgørende for virksomheder at være tilgængelige online – Vi hjælper dig denne tilgængelighed.

Rocket Online

Et bureau du kan regne med...

Vi er meget passioneret omkring digitale trends og online markedsføring. Vi skærer ikke hjørner af og ligeledes bør du heller ikke. Intet er vigtigere end din virksomheds omdømme!

Vi er et digital markedsføring bureau placeret i hjertet af København. Vi er eksperter i de nyeste digitale trends og lever for at skabe resultater for vores kunder.

I Rocket Online, vil vi begrænse os til de områder hvor vi mener, at vi virkelig kan skabe værdi for vores kunder. Vi vil ikke være et allround bureau, som skyder med spredehagl. Vi vil være et bureau som specialiserer sig til enkelte forretningsområde og derfor bliver taget seriøst på disse områder.
Det er vigtigt for os, at vi er blandt de bedste til det vi laver. Vi tror at denne fokusering samt en stor nysgerrighed til at lære nye værktøjer medfører, at vi kan levere det bedst mulige produkt til vores kunder.

Med det sagt, vil vi heller ikke begrænse os. Vi vil hele tiden have fingeren på pulsen. Benytte os af de værktøjer og platforme som kan skabe resultater for vores kunder. I Rocket Online skal der være plads til fornyelse og udvikling. Vi tror, at det er alfaomega i en moderne teknologiske tid som vi befinder os i.

Se vores ydelser her:

3 Hurtige om Rocket Online:
Vi svarer på alle henvendelser indenfor 24 timer
Vi skaber resultater på top- og bundlinje
VI leverer målbare resultater

Cases vi er stolte over..

5 Års erfaring
+542 Annoncer oprettet
35 Gange sovet på kontoret
1063 Kopper kaffe drukket

Teamet bag Rocket

Raketten er under ombygning - Vi søger flere dygtige astronauter med på vores rejse!

Magnus Neble

Magnus Neble

Stifter af Rocket Online

Mit navn er Magnus og jeg er stifter af Rocket Online. Rocket er startet med et brændende ønske om, at kunne hjælpe virksomheder online.

Vores forretningen er bygget op om vores viden og kompetencer indenfor Social medier marketing (SMM). Herunder med fokus på, Facebook annoncering, Instagram annoncering, Snapchat, Linkedin, Youtube. Vi vil rådgive og varetage vores kunders annoncekontoer med henblik på, at styre deres annoncering.
Vi ser desuden Influencer Marketing som en effektiv annoncemulighed.

Jeg står klar til, at rådgive din virksomhed. Fortælle jer hvordan I bedst muligt når ud til jeres kunder ved hjælp af de nyeste og bedste online værktøjer.

5 års erfaring
Marketing specialist
Serviceminded
Social media nørd

Vi er stolte over vores kunder!